Startside
Billeder fra akvariet
Gl. teknik rum
Det levende maleri
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Akvariet i dagligstuen


1998/2008 - Akvariet blev anlagt april måned 1998. Dets indhold bestod da af 360 kg. levende sten af den bedste kvalitet, som jeg importerede fra Indonesien. I december  2004 byggede jeg akvariet  om og kreerede en stor  keramisk Reef dekoration. Jeg anvender nu ca. 100 kg. levende sten. Der gik ca. 6 mdr. og jeg havde nu en dekoration som lignede stort set levende sten. I dag to år efter har jeg en spræl levende dekoration, med andre ord, dekorationen og koraller har siden integreret sig med de levende sten, således at alt går op i en højere enhed.    December 2008 Akvariet må siges at have kørt optimalt og pålideligt og ikke mindst levet op til mine forventninger efter denne store ombygning.

Jeg har måttet konstatere at Reef keramikken lever op til sit fantastiske ry/formål, at være utrolig velegnet for mikroorganismer og andre højere stående dyr i akvariet.

Ligeledes skal man se de store fordele, som gør at man bevare dybden i akvariet, ikke bare rent optisk, men som gør bevægelsesfriheden optimal for såvel fisk og som korallers vækst.

Akvariet er installeret i et specielt indrettet rum med panoramarude som vender ind mod opholdsstuen. I rummet er der  indlagt vand og kloak. Ligeledes kører hele akvariet på sin egen el-installation og rummet er 10 m² stort.

Akvariets mål : 60 cm højt, 220 cm langt og 145 cm dybt = ca. 1700 L vand. Den samlede vandmængde udgør, med diverse kar  sump og opdræts reol m.m. ca. 3000 L. Akvariet er et hel glas akvarium, som jeg har fremstillet i 12 m.m. flootglas, med en forrude i optisk weissglas.

Tryk på pilene i hver side for flere billeder

.

Akvariet i daglistuen

 

Reefs.dk - Alt materiale copyright Jens-Jørgen Andersen/Reefs.dk - 2009

Denne side ses bedst i 1024x768 - IE 6.0+