Startside
Akvariet i stuen
Teknikrum
Nano 75 Liter
Nitrat/Fosfatfilter
Reef Keramik
Salg(Privat Samling/Opdræt)
Om mig
Links
Billeder gl. akvarie 1998-2010
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

  

Keramiske dekorationer.


Keramikken bliver formet og kreativt  håndlavet  efter mål så det passer til det ønskede akvarium  med diverse udsparinger for pumper m.m.. ved samlingerne laves der  overlapningerne  således at man ikke kan se samlingerne.

 Keramikken indfarves så den matcher naturlige kalkalger i to nuancer, indfarvningen betyder at brunalger ikke trives og ofte ikke får magten i et nystartet akvarium.


Fordelen med keramikken er, at den er utrolig porøs åben og særdeles modtagelig for mikroorganismer og laverestående dyr men ikke mindst at nævne de højrestående dyrs levevilkår som trives optimalt. Reef keramikken kan sidestilles med Levende stens porøsitet .

 Keramikken er meget åben  og porøs  og ikke mindst velegnet for placering af koraller, ligeledes er der mange huler og grotter til stor glæde for fisk og andre laverestående dyr.

 Med keramikken reduceres antallet af levende sten, idet den porøse keramik  hurtigt bliver levende.

 Keramikken er sammensat  af mange forskellige medier som er uopløselige og derfor ikke påvirker saltvandet hvad enten det er nyt eller modnet saltvand.

 På grund af de mange processer der er ved keramikken brænder jeg af to omgange ved meget høje varme grader. Keramikken afgiver ikke nogen form for giftstoffer, sporestoffer og ej heller nogen form for kemikalier .


De store fordele ved keramikken  gør at man kan bevare dybden i akvariet med en naturlig dekoration og miljø for dyrene,  men som også gør bevægelsesfriheden optimal for såvel fisk som korallernes vækst.

Fremstilles efter dine mål og ønsker ... ring for yderlige info. 
 

For yderlige information kontakt mig på tlf. 28785599 eller 75945599   

 

Tryk på pilene i hver side for flere billeder

 

 .

INDFARVET REEF KERAMIK i ET 250 L. AKVARIUM 

Reefs.dk - Alt materiale copyright Jens-Jørgen Andersen/Reefs.dk - 2011

Denne side ses bedst i 1024x768 - IE 6.0+