Chart.dk

 
Startside
Akvariet i stuen 
Teknikrum
Nano 75 Liter
Nitrat/Fosfatfilter
Reef Keramik
Salg(Privat Samling/Opdræt)
Om mig
Links
Billeder gl. akvarie 1998-2010
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Min baggrund som  Saltvandsakvarist med 34 års erfaring...

Det startede med salamander i en spand, så blev det til guppyer i et glas, dernæst blev det til et 12 liters akvarium. Det udviklede sig nu til at jeg blev en smule besat af vand, fisk og planter. I 10 år blev det til ferskvands akvarium med fisk fra amazonas, og derefter til fisk fra Malavi og Tanganyiga søerne. 1978 var året jeg mødte min udkårende, som viste sig også at være interesseret i vand og fisk. Hun ønskede, at vi skulle prøve at holde saltvandsfisk, og jeg blev tændt. Nu er 34 år gået med denne fantastiske stuekultur og jeg brænder stadig for denne skønne og livsbekræftende interesse for koralrevsakvariet.

 

Fascinationen af koralrevets fantastiske fauna og flora, og den mangfoldighed, som befinder sig under vandets overflade er ubeskrivelig, utrolig fascinerende og spændende. Har man bare en smule interesse for dette miljø, er der stor risiko for at man bliver draget til at prøve saltvandsakvariestikken. Det er i dag meget lettere at styre et saltvandsakvarium, selv helt ned i et Nano-saltvand på 75 L.end det var tidligere, så kort sagt meget lettere i dag end var for 10 år siden.
Mine mange rejser til alverdens koralrev, gennem mere end 35 år, med besøg på fangststationer og koralrev, har lært mig utrolig meget om denne fantastiske interesse for koralrevsakvariet, men ikke mindst mine mange saltvands venner både i Danmark og ikke mindst i Tyskland har lært mig mangt og meget. Og når så dette er skrevet er jeg stadig ikke udlært, men lærer stadig nye tekniker, for at mine beboere i akvariet kan trives med, og i den bedste optimale vandkvalitet. Jeg opdrætter forskellige slags koraller, og nu hvor jeg er gået på pension hygger jeg mig med min lidenskab, bygger specielle filter reef-keramik og meget andet. jeg laver forskellige levende koraller som opdræt, dette betyder at jeg er med til at  bevare koral revet og at der ikke bliver fjernet så mange koraller koralhavet.  Hjælper gerne mine saltvands venner og andre saltvands interesserede i gang så de får en god opstart på denne skønne og livsbekræftende hobby.

 

 

Med disse ord og lidt om min baggrund, udvikler mit lille ocean sig i stuen til at blive smukkere og smukkere, dag for dag. Ønsker du  at vide mere om mit lille ocean, eller hjælp til opstarten af dit nye saltvandsakvarium, er du velkommen til at ringe til mig, og måske end da at aflægge mig et besøg , for derved at få fornemmelsen af hvad det vil sige at holde et saltvandsakvarium .

Med venlig hilsen Jens-Jørgen Andersen 

 Prøv lige mit nye JJ BloKart TeamBlokart på Fanø hele sommeren med JJ BloKart Team (FANØ FUN )  ( BloKart strandsejler på hjul ) www.blokart.info

Tlf. 75945599 / 28785599 eller på mail jj@reefs.dk

                              

 

Reefs.dk - Alt materiale copyright Jens-Jørgen Andersen/Reefs.dk - 2011

Denne side ses bedst i 1024x768 - IE 6.0+